Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 733-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

733-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

733-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ВСУ. Фото: Генштаб ВСУ

Розповідаємо, як пройшов 733-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

В ніч на 26 лютого російські війська запустили чотири ракети із тимчасово окупованої Запорізької області для атаки по Україні.

В Роботине намагалися просунутися окупаційні війська на трьох БТР. Чотири українські нацгвардійця завадили їм у цьому.

Російські окупаційні війська атакували передмістя Запоріжжя 25 лютого. Вони вдарили балістичною ракетою «Іскандер-М».

Українські протитанкісти знищують російські бойові бронемашини на Таврійському напрямку. Так за минулу добу вони ліквідували 32 БМП.

На Запорізькому напрямку окупанти переміщалися на квадроциклах. Проте українські військові знищили 10 квадроциклів разом з їх водіями.

Завтра Комітет нацбезпеки та оборони починає розгляд 4195 правок до законопроєкту про мобілізацію. Через тривалий процес розгляд законопроєкту у Верховній Раді можуть перенести.