Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Штурмову колону окупантів біля Роботиного зупинили нацгвардійці (ВІДЕО)

Штурмову колону окупантів біля Роботиного зупинили нацгвардійці (ВІДЕО)

Штурмову колону окупантів біля Роботиного зупинили нацгвардійці (ВІДЕО)

Скріншот з відео бригади “Спартан”

В Роботине намагалися просунутися окупаційні війська на трьох БТР. Чотири українські нацгвардійця завадили їм у цьому.

Про це повідомляють в бригаді “Спартан”.

Між окупантами на нацгвардійцями з батальйону «Маорі» 3 бригади «Спартан» зав’язався бій 19 лютого. Тоді росіяни хотіли зайти в Роботине на трьох БТР-82.

“Перший БТР підірвався на міні ТМ-62, другий було підбито з РПГ. Третій встиг висадити піхоту, яка зав’язала стрілецький бій з нашими оборонцями. Завдяки проявленій мужності, а також підтримки мінометів, скидів та артилерії, ворога вдалося зупинити та ліквідувати”, – зазначили в бригаді.

Бійці батальйону «Маорі» отримали численні поранення і зараз перебувають на лікуванні, очікуючи повернення в стрій.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в операційній зоні ОСУВ “Таврія” українські військові продовжують ведення оборонної операції та стримують штурмові дії росіян. Втрати окупантів зростають.