Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Не танками єдиними: на Запорізькому напрямку ЗСУ знищили окупантів на квадроциклах (ВІДЕО)

Не танками єдиними: на Запорізькому напрямку ЗСУ знищили окупантів на квадроциклах (ВІДЕО)

Не танками єдиними: на Запорізькому напрямку ЗСУ знищили окупантів на квадроциклах (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку окупанти переміщалися на квадроциклах. Проте українські військові знищили 10 квадроциклів разом з їх водіями.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

“На Запорізькому напрямку противник в ході наступальних дій намагається здійснювати переміщення особового складу малими піхотними групами не тільки на бронетехніці, а й на швидкісних квадроциклах”, – пише Тарнавський.

Так на минулому тижні Сили Оборони на Запорізькому напрямку знищили 10 квадроциклів. На відео зафіксували, як воїни 1-ї окремої танкової Сіверської бригади за допомогою дрону ліквідували цей вид транспорту.


Раніше Imform.zp.ua писав, що українські протитанкісти знищують російські бойові бронемашини на Таврійському напрямку. Так за минулу добу вони ліквідували 32 БМП.