Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » У Верховній Раді можуть перенести розгляд законопроєкту про мобілізацію

У Верховній Раді можуть перенести розгляд законопроєкту про мобілізацію

У Верховній Раді можуть перенести розгляд законопроєкту про мобілізацію

Фото: Генштаб

Завтра Комітет нацбезпеки та оборони починає розгляд 4195 правок до законопроєкту про мобілізацію. Через тривалий процес розгляд законопроєкту у Верховній Раді можуть перенести.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 6 березня. Через велику кількість правок, які мають розглянути в Комітеті нацбезпеки, парламент може перенести розгляд законопроєкту.

“І бачу, що колеги пишуть, що розгляд може тоді і початися. Не може. Вірогідність встигнути до цієї дати – майже нульова. Відповідно розгляд цього законопроєкту парламентом буде переноситись”, – пише Гончаренко.

Також народний депутат зазначив, що розгляд законопроєкту про мобілізацію у Верховній Раді може зайняти не один сесійний день.


Нагадаємо, що 30 січня Кабмін схвалив і передав до Верховної Ради оновлену версію законопроєкту про мобілізацію. Минулого разу за нього не проголосували через те, що закон містив пункти, з якими не всі були згодні.