Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 730-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

730-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

730-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

Ілюстративне фото

Розповідаємо, як пройшов 730-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

Вчора Президент України подав до Верховної Ради законопроект про демобілізацію строковиків. Сьогодні його розглянули в Комітеті з нацбезпеки.

Правоохоронці зібрали підтвердження щодо обстрілів України ракетами з КНДР. Один з таких ударів прийшовся по Запоріжжю 30 грудня 2023 року. Тоді окупанти використали ракети Hwasong-11.

До суду передали справу відносно угрупування, яке для потреб окупантів запустили залізорудний комбінат в Запорізькій області. Їх діяльність нанесла Україні збитки в розмірі понад 7 млрд грн.

На цьому тижні очільник Запорізької ОВА Іван Федоров об’їхав 9 з 12 зруйнованих багатоповерхівок. За його планами, запоріжці повернуться додому протягом декількох місяців.

27-річна уродженка Бердянську Альона Скуйбіда розповіла Inform.zp.ua про життя дружини військового та російський полон.