Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 714-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

714-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

714-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Ілюстративне фото

Розповідаємо, як пройшов 714-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Армія РФ вдарила по 19 містах та селах Запорізької області. За минулу добу зафіксовано 179 ударів. Внаслідок атаки загинула жінка.

Служба безпеки зібрала докази вини ще трьох організаторів незаконного референдуму на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Для початку очного навчання дітей в школах Запорізької області необхідні обладнані укриття в кожному навчальному закладі. Новий очільник Запорізької ОВА Іван Федоров розповів, що роблять зараз для поновлення роботи шкіл.

Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Маріано Гроссі відвідав окуповану Запорізьку АЕС. Він оцінив ситуацію на станції.

24-річний мешканець Запорізької області намагався вдруге виїхати з України. Його та ще одного чоловіка виявили прикордонники через дрон з тепловізором біля державного кордону.