Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запоріжець намагався незаконно покинути Україну за 3,5 тисячі доларів (ВІДЕО)

Запоріжець намагався незаконно покинути Україну за 3,5 тисячі доларів (ВІДЕО)

Запоріжець намагався незаконно покинути Україну за 3,5 тисячі доларів (ВІДЕО)

Фото: ДПСУ

24-річний мешканець Запорізької області намагався вдруге виїхати з України. Його та ще одного чоловіка виявили прикордонники через дрон з тепловізором біля державного кордону.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Порушників наздогнав та затримав наряд Подільського прикордонного загону, коли ті рухалися в бік державного рубежу.

Жителя Запорізької області прикордонники зупинили вдруге, а 44-річний харків’янин, який був разом з ним, уже четвертий раз протягом місяця намагався нелегально потрапити за межі України.

Чоловіки заплатили по 3,5 тис. доларів США, щоб покинути територію країни.

Щодо втікачів складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи направлено до суду.