Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 685-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

685-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

685-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

ЗСУ. Ілюстративне фото

Розповідаємо, як пройшов 685-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

Російські військові завдали ударів по 13 населеним пунктам Запорізької області. Зафіксовано 54 обстріли.

Сили оборони України на Запорізькому напрямку минулої доби відбили 7 атак противника південніше Червоного, західніше Вербового та північніше Новопрокопівки.

Українські прикордонники знищили одразу десяток російських FPV-дронів на Запорізькому напрямку.

Через ракетний обстріл у Запоріжжі 8 січня було ушкоджено 33 оселі та 2 навчальних заклади. Сьогодні комунальники продовжували усувати наслідки атаки.

На окупованих територіях Запорізької області росіяни готуються до президентських виборів. Вони продовжують збирати підписи та погрожувати українцям.