Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти на ТОТ Запорізької області продовжують підготовку до виборів президента рф

Окупанти на ТОТ Запорізької області продовжують підготовку до виборів президента рф

Окупанти на ТОТ Запорізької області продовжують підготовку до виборів президента рф

Псевдовибори. Ілюстративне фото

На окупованих територіях Запорізької області росіяни продовжують збирати підписи та погрожувати українцям. У Мелітополі вони створили так званий “громадський штаб” спостереження за виборами.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

“Колаборанти і окупанти на ТОТ продовжують “облизувати” кремлівського диктатора і готувати черговий фарс під назвою “вибори президента рф”, – пише Федоров. 

За словами міського голови, окупанти змушують працівників бюджетних установ ставити підпис. А тих, хто відмовляється – обіцяють залишити без премії.

У Мелітополі окупанти створили “громадський штаб” спостереження за виборами.

“Насправді спостерігатиме штаб лише, щоб в документах була необхідна кількість голосів “за путіна”, – пише посадовець. 

Також Федоров додає, що росіяни завезли “незалежних” спостерігачів. Але за його словами, всі вони куплені Росією. 


Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях, в тому числі й в Запорізькій області, Центральна виборча комісія (ЦВК) росії ухвалила постанову про проведення президентських виборів в березні 2024 року.