Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Атака на Запорізьку область: 54 обстріли, є руйнування

Атака на Запорізьку область: 54 обстріли, є руйнування

Атака на Запорізьку область: 54 обстріли, є руйнування

Запорізька область під обстрілами

Російські військові завдали ударів по 13 населеним пунктам Запорізької області. Зафіксовано 54 обстріли.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окупанти здійснили 6 ракетних ударів по Запоріжжю, а також 8 БПЛА-атак по Малій Токмачці, Новодарівці, Малинівці та Червоному.

По території Гуляйполя, Роботиного, Левадного, Чарівного, Червоного, Білогір’я, Кам’янського, П’ятихаток, Новодарівки, Малої Токмачки прийшлося 39 артударів.

Надійшло 77 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, зранку 8 січня у Запоріжжі місцеві мешканці чули серію вибухів. Місто атакували крилатими й балістичними ракетами. Є влучання у житловий сектор, там постраждали люди.