Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські бійці відбили 7 атак армії РФ у Запорізькій області

Українські бійці відбили 7 атак армії РФ у Запорізькій області

Українські бійці відбили 7 атак армії РФ у Запорізькій області

ЗСУ. Ілюстративне фото

Сили оборони України на Запорізькому напрямку минулої доби відбили 7 атак противника південніше Червоного, західніше Вербового та північніше Новопрокопівки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Українські бійці завдають окупантам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Водночас російські окупанти продовжують обстрілювати прифронтові громади області. Учора окупанти завдали ракетних ударів по Запоріжжю, атакували безпілотниками та обстріляли з артилерії 16 населених пунктів у Пологівському та Василівському районах.

Правоохоронці задокументували 77 нових повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури у Запорізькій області.

Нагадаємо, російські військові завдали ударів по 13 населеним пунктам Запорізької області. Зафіксовано 54 обстріли.