Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 628-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

628-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

628-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

ЗСУ. Фото взято: Володимир Зеленський

Розповідаємо, як пройшов 628-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні, що стосується Запорізької області.

На кордоні Донецької та Запорізької областей 12 листопада російські війська намагалися наступати, але українські війська відбили атаки.

Житель Оріхівського району Запорізької області під час повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт. 9 листопада він загинув.

Після ракетної атаки по селу Зарічному в Запорізькій області наслідки удару ліквідували на десяту добу. Найбільше постраждали конструкції будинків, вікна та покрівлі.

На окупованих територіях Запорізької області родичі розшукують дитину. Хлопчика забрали російські “соцслужби” та не надають інформацію про нього.

У Міністерстві оборони України розглядають можливість звільнення трьох командувачів ЗСУ. Серед них командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Тарнавський
Олександр Тарнавський. Фото: Укрінформ

Військові 14-го окремого полку ЗСУ ведуть операції на Запорізькому напрямку. Вони використовують FPV-дрони для ураження окупантів та техніки. Воїни ЗСУ розповіли про тонкощі роботи та складнощі, з якими вони стикаються.