Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » У Міноборони думають над звільненням командувача “Таврії” – УП

У Міноборони думають над звільненням командувача “Таврії” – УП

У Міноборони думають над звільненням командувача “Таврії” – УП

Олександр Тарнавський. Фото: Укрінформ

У Міністерстві оборони України розглядають можливість звільнення трьох командувачів ЗСУ. Серед них командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на співрозмовників у військово-політичному керівництві.

Міністр оборони Рустем Умєров готується подати на звільнення Тетяни Остащенко (командувача Медичних сил ЗСУ), Олександра Тарнавського (командувача Оперативно-стратегічного угруповання “Таврія”) і Сергія Наєва (командувача Об’єднаних сил Збройних сил України).

Про причини ймовірного звільнення Тарнавського, який очолює один із напрямків українського контрнаступу в Запорізькій області, не повідомляється.

Журналісти УП звернулися щодо цього питання до Офісу президента. Прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров повідомив, що в разі ухвалення такого рішення про це буде написано на офіційному сайті президента.


Раніше Inform.zp.ua писав, що на кордоні Донецької та Запорізької областей 12 листопада російські війська намагалися наступати, але українські війська відбили атаки.