Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Уродженець Запорізької області загинув на фронті

Уродженець Запорізької області загинув на фронті

Уродженець Запорізької області загинув на фронті

Житель Оріхівського району Запорізької області під час повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт. 9 листопада він загинув.

Про це повідомила Комишуваська селищна рада.

Савін Денис Володимирович народився в селі Димитрово Оріхівського району Запорізької області в сім’ї військовослужбовця.

В 1996 році закінчив Харківську ЗОШ 158. Проходив строкову службу у прикордонних військах. Закінчивши інститут прапорщиків, продовжив службу за контрактом. Після демобілізації разом з батьками повернувся в село Димитрово.

У березні 2022 року він пішов добровольцем на фронт. Проходив службу на посаді головного сержанта під Харковом. Після отриманої контузії і лікування продовжив службу в іншій військовій частині на посаді командира відділення.

9 листопада 2023 року він загинув на фронті.

Редакція Inform.zp.ua висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя.