Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ розбили військову базу окупантів у Мелітопольському районі, — Федоров

ЗСУ розбили військову базу окупантів у Мелітопольському районі, — Федоров

ЗСУ розбили військову базу окупантів у Мелітопольському районі, — Федоров

Военные “рогвардии”

14 жовтня увечері мешканці Мелітопольського району чули серію вибухів у районі аеродрому. Відомо про 4 потужні вибухи з подальшою детонацією.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За попередніми даними ворожа військова база, яку окупанти безуспішно намагаються відновити, вкотре зазнала втрат.

Після черги вибухів російські вивозили звідти ліквідовану техніку.

Нагадаємо, ворог вночі атакував Запоріжжя дронам-камікадзе “Shahed-136” та ракетами С-300. Внаслідок атаки БПЛА Shahed-136 у Запоріжжі зруйнувалися об’єкти інфраструктури.

Вранці війська Росії випустили 10 ракет по Запоріжжю. Частково зруйновано об’єкти енергетичної та промислової інфраструктури.

Військові Росії зазнають значних втрат на Запорізькому напрямку. Через низьку якість медичної допомоги та відмову командування російських окупаційних військ евакуювати тяжко поранених на територію росії, смертність серед них перевищує 50%.