Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » МАГАТЕ на Запорізькій АЕС: у мережі з’явилися перші фото

МАГАТЕ на Запорізькій АЕС: у мережі з’явилися перші фото

МАГАТЕ на Запорізькій АЕС: у мережі з’явилися перші фото

1 сентября команда МАГАТЭ прибыла в Энергодар на Запорожскую АЭС. Их путь к атомному объекту занял долгое время из-за обстрелов со стороны россиян. 

В первый день пребывания на атомной станции во время проверки МАГАТЭ обнаружили технику оккупантов.

Миссия в полном составе провела на ЗАЭС всего пару часов, после чего гендиректор покинул станцию.

Для украинской стороны и международного сообщества все так же важным остается демилитаризация территории станции и полный контроль со стороны украинских атомщиков.

Иностранные СМИ опубликовали фото первого дня инспекции представителей МАГАТЭ на Запорожской АЭС. 

Напомним, миссия МАГАТЭ посетила территорию Запорожской АЭС. Но во время проверки международной организации не была выполнена одна из договоренностей между гендиректором агентства и президентом Украины.