Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Мер Запоріжжя звільнить винних у трагічному випадку в дитсадку

Мер Запоріжжя звільнить винних у трагічному випадку в дитсадку

Мер Запоріжжя звільнить винних у трагічному випадку в дитсадку

Детский сад

Після службового розслідування у дитсадку, де стався нещасний випадок з дитиною, звільнять директорку закладу, виховательку та її помічницю.

Про це повідомляють на сайті Запорізької міської ради.

Міський голова Володимир Буряк, ознайомившись із результатами службового розслідування прийняв рішення звільнити з посад працівників дитсадка «Еврика», які несуть відповідальність за безпеку та життя дітей.

Як повідомляють у мерії, працівники Департаменту освіти і науки міської зробили додаткову перевірку дошкільних навчальних закладів на дотримання норм безпеки дітей. Недоліки, які знайшли в дитсадках, мають усунути в найкоротші терміни.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 26 квітня дитина випала із другого поверху й зазнала травм голови. Пізніше в Управлінні Нацполіції Запорізької області повідомили, що дитина залишилася в групі одна, відчинила вікно та випала спочатку біля вхідних дверей, а потім на землю.

Уповноважена з прав людини Людмила Денісова закликала міського голову Володимира Буряка убезпечити дітей від травмування в закладах освіти. У дитсадку провели службове розслідування. Виховательці з дитсадка, де дитина випала з вікна, повідомили про підозру. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Хлопчику, який випав з вікна, всього 4 роки. До 1 травня він знаходився в реанімації, зараз його перевели до звичайної палати.