Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Виховательці з дитсадка загрожує кримінальна відповідальність

Виховательці з дитсадка загрожує кримінальна відповідальність

Виховательці з дитсадка загрожує кримінальна відповідальність

Жінці загрожує позбавлення волі.

Виховательці з дитсадка, де дитина випала з вікна, повідомили про підозру. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Запорізькій області.

Зараз йде досудове розслідування у кримінальному провадженні через травмування дитини у дитсадку та неналежному виконанні своїх обов’язків вихователькою.

28 квітня, на підставі зібраних доказів, 54-річній виховательці повідомлено про підозру за неналежне та несумлінне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх, які спричинили тяжкі наслідки, – повідомляють у правоохоронних органах.

Виховательку можуть посадити до в’язниці від трьох до п’яти років.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Управлінні Нацполіції Запорізької області повідомили, що дитина залишилася в групі одна, відчинила вікно та випала спочатку біля вхідної двері, а потім на землю.