Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі 10 червня деякі трамваї змінять маршрут: що відомо

У Запоріжжі 10 червня деякі трамваї змінять маршрут: що відомо

У Запоріжжі 10 червня деякі трамваї змінять маршрут: що відомо

Ілюстративне фото

Сьогодні, 10 червня, в Запоріжжі трамваї №3 та №16 будуть курсувати за іншими маршрутами. Це пов’язано з ремонтом колії на перехресті вул. Діагональної та Південного шосе.

Про це повідомив громадський транспорт Запоріжжя “EasyWay”.

В Запоріжжі 10 червня з 9:00 до 13:30 трамваї №3 та №16 будуть працювати за зміненими маршрутами:

  • “Павло-Кічкас – Запоріжжя-Ліве”;
  • “Вокзал Запоріжжя-1 – Запоріжцирк”.

Зміни пов’язані з ремонтом трамвайної колії на перехресті вул. Діагональної та Південного шосе.


Нагадаємо, що в Запоріжжі тимчасово не буде курсувати електричка № 6495 “Запоріжжя-2 – Марганець”. Такі зміни ввели, щоб обмежити споживання електроенергії.

Також проїзд у трамваях та тролейбусах Запоріжжя стане платним і коштуватиме 10 гривень. Платний проїзд буде з 10 червня.

5 червня в Запоріжжі відкрили рух греблею ДніпроГЕС. Однак проїзд відкритий для легкових автівок та маршруток зі швидкістю 30 км/год.

Стало відомо, що 4 червня в Запоріжжі аварійне дерево впало на автомобіль. Люди не постраждали, а рятувальники деблокували транспорт.

У Запоріжжі 2 червня сталася ДТП в одному з районів міста. Автівка перекинулася на дах разом з пасажирами в салоні.

28 квітня в Запоріжжі сталося смертельне ДТП. Під колесами авто загинуло двоє людей, які переходили дорогу у невідведеному місці.