Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі аварійне дерево впало на автівку (ФОТО)

У Запоріжжі аварійне дерево впало на автівку (ФОТО)

У Запоріжжі аварійне дерево впало на автівку (ФОТО)

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Вчора, 4 червня, в Запоріжжі аварійне дерево впало на автомобіль. Люди не постраждали, а рятувальники деблокували транспорт.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС Запорізької області.

Вчора в Запоріжжі аварійне дерево впало на припаркований автомобіль. Люди не постраждали від негоди. Рятувальники розпилили рослину та деблокували авто. Також працівники ДСНС допомогли комунальникам прибрати аварійні дерева, які загрожували життю людей, в інших районах міста.

У Запоріжжі аварійне дерево впало на автівку
Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Як ми писали раніше, у Запоріжжі 2 червня сталася ДТП в одному з районів міста. Автівка перекинулася на дах разом з пасажирами в салоні.

28 квітня в Запоріжжі сталося смертельне ДТП. Під колесами авто загинуло двоє людей, які переходили дорогу у невідведеному місці.

21 квітня від сильних поривів вітру в Запоріжжі повалило дерева, одне з них впало на автомобіль. Рятувальників залучали, аби ліквідувати наслідки негоди.

Нагадаємо, 15 квітня у Запоріжжі через негоду впало понад 450 дерев. Комунальники почали усувати наслідки ще вчора, продовжували сьогодні та будуть проводити роботи завтра.

Тоді у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також ртувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.

Також через погодні умови в деяких запоріжців не було світла. Без електропостачання залишилося понад 10 тисяч споживачів

В гирлі балки Молодняги через буревій, що був цього місяця, повалило три тополі. Їх вивернуло з грунту з корінням.