Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Історія » О. Хортиця » На Хортиці повалило три відомі тополі

На Хортиці повалило три відомі тополі

На Хортиці повалило три відомі тополі

Скріншот з відео Національного заповідника

В гирлі балки Молодняги через буревій, що був цього місяця, повалило три тополі. Їх вивернуло з грунту з корінням.

Про це повідомили в Національному заповіднику “Хортиця”.

“4 тополі в гирлі балки Молодняги – одна з візитівок острову, орієнтир для туристичних змагань, улюблене місце для зустрічей та селфі втрачено. Квітневий буревій, що вирував на Запоріжжі, вивернув з грунту трьох велетнів. Попри знання про недовгий вік тополі, сумно розуміти, що ми не зможемо більше побачити їх високу велич та єднання”, – зазначили в заповіднику.

Нагадаємо, 15 квітня у Запоріжжі через негоду впало понад 450 дерев. Комунальники почали усувати наслідки ще вчора, продовжували сьогодні та будуть проводити роботи завтра.

Тоді у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також ртувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.

Також через погодні умови в деяких запоріжців не було світла. Без електропостачання залишилося понад 10 тисяч споживачів