Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » Смертельне ДТП сталося в Запоріжжі: на дорозі загинуло двоє людей (ФОТО)

Смертельне ДТП сталося в Запоріжжі: на дорозі загинуло двоє людей (ФОТО)

Смертельне ДТП сталося в Запоріжжі: на дорозі загинуло двоє людей (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запоріжжя

Вчора, 28 квітня, в Запоріжжі сталося смертельне ДТП. Під колесами авто загинуло двоє людей, які переходили дорогу у невідведеному місці.

Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Вчора ввечері в Олександрівському районі Запоріжжя сталося ДТП, яке призвело до смерті двох людей. Слідство встановило, що на Прибережній автомагістралі пішоходи переходили дорогу у невідведеному місці. В цю мить дорогою рухався автомобіль, за кермом якого перебував 23-річний чоловік.

У Запоріжжі водій збив двох людей на смерть
Фото: Нацполіція Запоріжжя

Запоріжець збив чоловіка та жінку, які загинули на місці. Відносно фігуранта відкрили кримінальне провадження, йому можуть загрожувати від 5 до 10 років тюрми. Розслідування цієї справи продовжується.

Правоохоронці звертаються до містян з проханням не нехтувати ПДР.


Раніше Inform.zp.ua писав, що з 1 травня в Україні відбудуться зміни в Правилах дорожнього руху. Відтепер ближнє світло фар має бути ввімкнене поза населеного пункту на дорозі цілий рік. Раніше ця норма діяла тільки з 1 жовтня по 1 травня.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів вніс зміни до Правил дорожнього руху. Мета цього рішення – наблизити українське законодавство до Європейського Союзу. 

  • водії поза населеними пунктами повинні вмикати під час руху денні ходові вогні цілий рік (раніше це правило діяло з 1 жовтня до 1 травня). В разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар;
  • заборонили перевозити дітей зростом менше 150 см у транспортних засобах без використання дитячих утримувальних систем, які дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу, і на задньому сидінні мотоцикла та мопеда, крім низки випадків;
  • уточнили перелік дорожніх знаків, що позначають спеціальні місця для стоянки на автомагістралях і дорогах для автомобілів.

Також 23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто. Після огляду лікарями чоловік від госпіталізації відмовився. Інші водії не постраждали.