Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про спеку

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про спеку

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджають про спеку

Фото Inform.zp.ua

Температура повітря у Запоріжжі становитиме +26 +31 градус. У більшості областей протягом дня +25 +29 градусів, лише в західних областях буде свіжіше, +22 +25 градусів.

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

За прогнозом, вітер повіватиме з південного заходу, буде помірним, в західних областях можливі сильніші пориви, до 15 метрів за секунду.

Протягом дня стовпчики термометрів добіжать у столиці до +29 градусів.

Від спеки та надмірного сонця треба захищатися тим, хто перебуває на півдні, сході та в центрі України – прикривати голову, пити більше води, вмиватися частіше чи занурювати руки по лікоть у воду, тримати при собі пляшечку із водою, добре було б пити ромашку чи м’яту замість кави чи чорного чаю, уважно стежити за навіть невеликими загоряннями, шукати тінь.

Нагадаємо, що деякі дослідження підтверджують зв’язок між магнітними бурями та самопочуттям, в той час, як інші намагаються розуміти ці зв’язки краще. В будь-якому випадку, індивідуальна реакція на магнітні бурі може відрізнятися, тому важливо приділяти увагу власному самопочуттю.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.