Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку прикордонники знищили 4 позиції окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку прикордонники знищили 4 позиції окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку прикордонники знищили 4 позиції окупантів (ВІДЕО)

Фото: Нацгвардія

На Запорізькому напрямку прикордонники виявили позиції окупантів. По чотирьом позиціям росіян завдали ударів скидами з безпілотників.

Про це повідомив Бердянський прикордонний загін.

На Запорізькому напрямку бійці Бердянського прикордонного загону завдали ударів по чотирьом позиціям окупантів.

“Інтервенти так чекали гостей, що і двері залишили відкритими. Прикордонники разом з побратимами з інших підрозділів Сил оборони України не мордували ворогів довгими очікуваннями та “гостинно” завітали, прихопивши кілька “сувенірів”, – йдеться в повідомлені.


Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку окупанти вночі намагалися наблизитися та закріпитися біля позицій Сил Оборони України. Проте бійці Нацгвардії зупинили спробу російських військових.

Що відбувається на Запорізькому фронті:

Впродовж доби окупанти 342 рази вдарили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів.

За два роки Росія пошкодила понад 11 тисяч цивільних будинків на підконтрольній території Запорізької області. До кінця року у Запоріжжі відбудують 12 будинків.

Міністерство оборони РФ повідомило про взяття під контроль населеного пункту Роботине Запорізької області, а також сіл Глибоке та Лук’янці у Харківській області. Українські військові відповіли.

У ніч на 14 травня російські війська атакували Україну безпілотниками типу Shahed та балістичною ракетою “Іскандер-М”. Сили протиповітряної оборони збили усі 18 запущених “Шахедів”, у тому числі – у Запорізькій області.

Раніше ми писали, що 26 травня російські війська завдали удар крилатою ракетою Х-59 по запорізькому аеропорту. Внаслідок чого пошкодило термінал, люди не постраждали.