Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі призупинено роботу трамваїв в центрі міста: можливі затримки

У Запоріжжі призупинено роботу трамваїв в центрі міста: можливі затримки

У Запоріжжі призупинено роботу трамваїв в центрі міста: можливі затримки

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 26 травня, призупинили рух трамваїв між площею Фестивальною та Трампарком. Через це можуть бути затримки маршрутів № 3, 14 та 16.

Про це повідомляє Громадський транспорт Запоріжжя EasyWay.

“Будьте уважні, зупинено рух трамваїв між площею Фестивальной та Трампарком, можливі значні затримки на трамвайних маршрутах №№ 3, 14 та 16. Враховуйте певний час для входження в графік після відновлення руху, та поки зупинений рух, за можливості обирайте інші можливі маршрути руху”, – йдеться в повідомлені.


Раніше ми писали, що 23 травня у свій перший рейс вирушив 16-й трамвай запорізького виробництва. Його вихід приурочений до 55-річчя утворення Заводського району Запоріжжя. Це перший трамвай, брендований районною тематикою.

Від сьогодні, 21 травня, в Запоріжжі комісія Запорізької міської ради та патрульна поліція будуть перевіряти громадський транспорт. Мета цих заходів – контроль над якістю перевезень пасажирів.

В Запоріжжі у маршрутного таксі №54, який курсує від Заводського району до “Епіцентру”, змінився перевізник. Причиною стали постійні скарги пасажирів. Спеціальна комісія влаштувала перевірки, в ході яких встановили ряд порушень. Зокрема, в салонах транспорту було брудно, водії відмовляли пасажирам пільгових категорій та перевізник не дотримувався умов договору.

У Запоріжжі відновили можливість оформлювати індивідуальні номерні знаки. Раніше цю послугу призупиняли через погіршення безпекової ситуації в місцях виготовлення.

З 1 травня в Україні відбулися зміни в Правилах дорожнього руху. Відтепер ближнє світло фар має бути ввімкнене поза населеного пункту на дорозі цілий рік. Раніше ця норма діяла тільки з 1 жовтня по 1 травня.

В Запоріжжі затримали чоловіка за перевищення швидкості на дорозі. Експертиза встановила, що водій був у стані наркотичного сп’яніння. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.