Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі чоловік під дією наркотиків перевищив швидкість (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік під дією наркотиків перевищив швидкість (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік під дією наркотиків перевищив швидкість (ФОТО)

Ілюстративне фото

В Запоріжжі затримали чоловіка за перевищення швидкості на дорозі. Експертиза встановила, що водій був у стані наркотичного сп’яніння. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомила Патрульна поліція Запорізької області.

У Запоріжжі водій їхав зі швидкістю 116 км/год, після чого його зупинили поліцейські. Патрульні виявили у чоловіка заборону на право керування авто, а також наркотичні речовини. Порушника відправила на експертизу, яка встановила, що він був у стані наркотичного сп’яніння.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка вилучила виявлені речовини.

Відтак на чоловіка склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння), ч. 5 ст. 126(Повторне, протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), постанову за ч. 4 ст. 122(Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП. Йому загрожує кримінальна відповідальність.


Раніше ми писали, що 23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

В Шевченківському районі Запоріжжя 9 квітня водій перевищив швидкість. Коли пішоход зробив йому зауваження, два чоловіка вийшли з машини та побили потерпілого.

Нагадаємо, на Запоріжжі між чоловіками сталася сварка, після чого один з них відкрив вогонь з автомату Калашникова. Фігуранту повідомили про підозру, за цей злочин йому загрожує 7 років тюрми.

Також у Запоріжжі двоє мешканці відкрили підпільний цех з виготовлення зброї. Фігуранти планували продавати озброєння кримінальним елементам, проте отримають тюремний строк.

У Запоріжжі в 2020 році жінка продала свого сина за 600 гривень. Після цього правопорушниця втекла за кордон, де її знайшли та передали українським правоохоронцям.