Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі водій перевищив швидкість та побив пішохода (ФОТО)

У Запоріжжі водій перевищив швидкість та побив пішохода (ФОТО)

У Запоріжжі водій перевищив швидкість та побив пішохода (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запоріжжя

В Шевченківському районі Запоріжжя 9 квітня водій перевищив швидкість. Коли пішоход зробив йому зауваження, два чоловіка вийшли з машини та побили потерпілого.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

В Шевченківському районі 9 квітня близько 20:50 водій перевищив швидкість. Коли перехожий чоловік махнув рукою, щоб зробити зауваження, автівка зупинилася. З машини вийшли водій та пасажир, між чоловіками почалася суперечка. Після цього водій автівки почав бити пішохода.

Чоловік впав без свідомості та почав стікати кров’ю. Потерпілим виявився 50-річний чоловік, якого госпіталізували з важкими травмами. Кривдники поїхали з місця події.

На ранок 10 квітня оперативники встановили особу фігуранта. Ним виявився 40-річний неодноразово судимий запоріжець, який наразі перебуває під слідством за вчинення інших злочинів.

У Запоріжжі водій сильно побив пішохода
Фото: Нацполіція Запоріжжя

Кривднику повідомили про підозру за навмисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловіку обирають запобіжний захід. Найсуворіша санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі в 2020 році жінка продала свого сина за 600 гривень. Після цього правопорушниця втекла за кордон, де її знайшли та передали українським правоохоронцям.