Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Продала дитину та ховалась в Європі: у Запоріжжі затримали жінку (ФОТО)

Продала дитину та ховалась в Європі: у Запоріжжі затримали жінку (ФОТО)

Продала дитину та ховалась в Європі: у Запоріжжі затримали жінку (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запоріжжя

У Запоріжжі в 2020 році жінка продала свого сина за 600 гривень. Після цього правопорушниця втекла за кордон, де її знайшли та передали українським правоохоронцям.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

В грудні 2020 року жителька Запоріжжя продала свого 12-річного сина. За 600 гривень хлопчик був приречений на жебракування. Тоді правоохоронці затримали жінку та передали її справу до суду.

У Запоріжжі затримали жінку, яка продала власну дитину
Фото: Нацполіція Запоріжжя

Проте на початку повномасштабного вторгнення правопорушниця втекла до країн Європи. Жінку оголосили в міжнародний розшук. Майже через два роки правоохоронці затримали запоріжанку в Європі. 5 квітня 2024 року європейські колеги передали фігурантку українським поліцейським.

Тепер затримана очікує покарання за скоєний злочин.


Як ми писали раніше, в лютому в Запоріжжі затримали групу осіб, які вимагали гроші у вдови військового. Наразі справу передали до суду, фігурантам загрожує 12 років тюрми.