Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запоріжжі чоловік відкрив стрілянину з автомату по своєму знайомому (ФОТО)

На Запоріжжі чоловік відкрив стрілянину з автомату по своєму знайомому (ФОТО)

На Запоріжжі чоловік відкрив стрілянину з автомату по своєму знайомому (ФОТО)

Ілюстративне фото

На Запоріжжі між чоловіками сталася сварка, після чого один з них відкрив вогонь з автомату Калашникова. Фігуранту повідомили про підозру, за цей злочин йому загрожує 7 років тюрми.

Про це повідомила Нацполіція Запорізької області.

У передмісті Запоріжжя в селі Зарічне між чоловіками стався конфлікт зі стріляниною. За даними слідства, громадянин зайшов в гості до свого знайомого. У ході сварки фігурант виніс автомат Калашникова та відкрив вогонь по ґанку будинку. Фігурант погрожував своєму знайомому розправою.

Цього ж дня у помешканні фігуранта правоохоронці із залученням кінологів провели обшук. У підозрюваного виявили автомат Калашникова, шість магазинів і близько 1800 патронів до нього, а також дві гранати іноземного виробництва.

Вилучений арсенал працівники поліції направили на експертні дослідження. Наразі слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає 7 років позбавлення волі.

“Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють походження вилученої зброї та боєприпасів, а також інших осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності”, – пише Нацполіція.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі двоє мешканці відкрили підпільний цех з виготовлення зброї. Фігуранти планували продавати озброєння кримінальним елементам, проте отримають тюремний строк.

СБУ виявила ще трьох колаборантів, які обіймають «посади» в органах місцевої влади та силових структурах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.