Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Працівників Запорізького абразивного комбінату нагородили Відзнакою Президента

Працівників Запорізького абразивного комбінату нагородили Відзнакою Президента

Запорізький абразивний комбінат відзначає 85 років з дня створення підприємства. Восьмеро працівників отримали Відзнаку Президента «За оборону України», шість нагород – посмертно.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

ПрАТ «Запоріжабразив» – єдиний в Україні та входить до числа найбільших виробників абразивних матеріалів у Східній Європі.

“Сьогодні, коли вся країна бореться з російською агресією, підприємство вчергове демонструє свою стійкість та надійність. А інакше і бути не може, бо на комбінаті працюють справжні професіонали, такі ж надійні, як і ті абразиви, шо ви виробляєте. Вдячний за вашу сумлінну роботу для Запоріжжя і всієї України”, – зазначив Федоров.

Працівниці Запорізького абразивного комбінату Фото: Іван Федоров/Telegram

Читайте також:

Запорізьке підприємство “Запоріжсталь” продовжувало працювати після початку повномасштабного вторгнення. За два роки великої війни вдалося експортувати понад 3 мільйони чавуну і прокату.

У 2023 році на комбінаті «Запоріжсталь» випустили 14 нових продуктів. В цілому група “Метінвест” розпочала виробництво 25 нових видів продукції.
 
Частина акцій Запорізького алюмінієвого комбінату, якими розпоряджався російський олігарх Дерипаска, передав Вищий антикорупційний суд до Фонду держмайна. Раніше у Фонді уже були понад 68% акцій цього підприємства. Тож на сьогодні їх – 97,5%.
 
На повторну приватизацію Фонд державного майна виставить Запорізький алюмінієвий комбінат. Новий власник може змінити напрям діяльності заводу.