Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Звільнень не буде: голова ліквідаційної комісії зробив заяву щодо роботи запорізького онкоцентру

Звільнень не буде: голова ліквідаційної комісії зробив заяву щодо роботи запорізького онкоцентру

Звільнень не буде: голова ліквідаційної комісії зробив заяву щодо роботи запорізького онкоцентру

Лікарі та пацієнти Запорізького протипухлинного центру під стінами суду / Врачи и пациенты Запорожского противоопухолевого центра под стенами суда

Останнім часом навколо Запорізького протипухлинного центру точаться скандали. Після прийняття рішення про об’єднання обласної клінічної лікарні з онкологічним та кардіологічним центрами, представники медзакладу почали намагатися оскаржити це рішення – зверталися до суду та створили петицію на сайті Президента.

У відповідь на це голова ліквідаційної комісії Дмитро Сиволап зробив офіційну заяву, в якій підкреслив: після об’єднання весь медичний персонал залишиться на своїх робочих місцях.

 

Дмитро Сиволап - заява
Дмитро Сиволап – заява
Дмитро Сиволап - заява
Дмитро Сиволап – заява

“З метою уникнення розповсюдження неправдивої та спотвореної інформації, блокування введення в оману працівників, пацієнтів та громадськість, офіційно повідомляємо наступне: ніякої ліквідації закладу не передбачається. Об’єднаний заклад продовжує здійснювати діяльність за адресами: вул. Оріхівське шосе, 10 та вул. Культурна, 177А.

Процес приєднання ніяким чином не впливає на фактичну роботу колективів. Колективи працювали та будуть працювати у звичному режимі на звичних місцях роботи”, – зазначається в документі.

Раніше ми писали, що Запорізький протипухлинний центр незадоволений рішенням Запорізької ОВА про об’єднання з обласною клінічною лікарнею. Керівництво медзакладу вже зверталося до суду, тепер адресувало петицію до Президента України.

Що сталося між Запорізьким онкологічним центром та ЗОВА

Про об’єднання лікарень розповіли в ЗОВА ще 2 травня. Тоді писали що серед 40 медичних закладів Запоріжжя вже реорганізували 15 та деякі планують об’єднати.

Згодом стало відомо, що під об’єднання потраплять Запорізька обласна клінічна лікарня, Запорізький протипухлинний центр та кардіологічний центр. Також планують створити Центр матері та дитини на базі обласної дитячої лікарні, перинатального центру та центру репродукції.

Проте Запорізький протипухлинний центр виступив проти такого рішення ЗОВА та звернувся до суду. Проте суд відмовив онкологічному центру за відсутністю достатніх обґрунтувань.

Медичному закладу дали три дні, щоб або приєднатися до обласної лікарні, або звільнити фахівців. Запорізький онкологічний центр залишився незадоволеним таким рішенням та в соціальних мережах інформує, що буде боротися далі.