Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі 24 травня: новий прогноз

Погода у Запоріжжі 24 травня: новий прогноз

Погода у Запоріжжі 24 травня: новий прогноз

Ілюстративне фото

У п’ятницю, 24 травня, в Україні дощі з грозами пройдуть в західних областях, на Вінниччині, зачеплять Черкащину, Житомирщину, ввечері дощі дійдуть до Одещини. У Запоріжжі 24 травня опадів не очікується.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Вітер буде переважно східний, помірний, місцями рвучкий, особливо при грозі. Температура повітря впродовж дня дещо зміниться.

Літні позначки затримаються на півдні та заході України, очікується +25 +29 градусів. У центральній частині передбачається +22 +27 градусів. А ось на сході та у північних областях температура повітря знизиться і становитиме +20 +24 градуси, а подекуди навіть +19 градусів.

У суботу-неділю дощів буде небагато, а ось з понеділка атмосферні фронти почнуть приносити типові травневі дощі.

Нагадаємо, що деякі дослідження підтверджують зв’язок між магнітними бурями та самопочуттям, в той час, як інші намагаються розуміти ці зв’язки краще. В будь-якому випадку, індивідуальна реакція на магнітні бурі може відрізнятися, тому важливо приділяти увагу власному самопочуттю.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.