Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » У Запоріжжі молодь влаштувала спортивний забіг на підтримку ЗСУ (ФОТО)

У Запоріжжі молодь влаштувала спортивний забіг на підтримку ЗСУ (ФОТО)

У Запоріжжі молодь влаштувала спортивний забіг на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Фото: Запорізька обласна військова адміністрація

Сьогодні, 14 травня, в одному з навчальних закладів Запоріжжя влаштували спортивний забіг на підтримку Збройних Сил України. Участь в ньому взяли 70 спортсменів.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

У Запоріжжі небайдужа молодь, військові, правоохоронці та представники бізнесу взяли участь в спортивному забігу “Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!”. Акція має об’єднати запоріжців для підтримки ЗСУ. Спортивний захід був приурочений до 10-річчя Служби цивільно-військового співробітництва. Участь в забігу взяло 70 містян різного віку.

“Сьогоднішній забіг об’єднав молодь, представників Національної поліції, військових, щоб ще раз підтвердити, що спорт єднає покоління і гартує наш дух. Щоб здобути перемогу над ворогом, потрібно бути на крок попереду нього. А значить – потрібно постійно тренуватися”, – каже заступник голови ЗОВА Михайло Семікін.


Раніше ми писали, що українські спортсмени готуються до літньої Олімпіади-2024 у Парижі, яка відбудеться з 26 липня по 11 серпня. Двоє спортсменів із Запорізької області вже здобули право представляти Україну на Олімпійських іграх.

Учасник минулорічних Ігор Нескорених, військовослужбовець ЗСУ Костянтин Кобиляну, повернувся до Запоріжжя. Він змагався в стрільбі з лука й досяг 1/8 фіналу, а в індивідуальних змаганнях з настільного тенісу – 1/32 фіналу.

Читайте також, медаль “Захиснику України” отримав військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи Олександр Ковальський. Нагороду вручив йому Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.