Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі: синоптики попереджують про похолодання

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджують про похолодання

Погода у Запоріжжі: синоптики попереджують про похолодання

Ілюстративне фото

У вівторок в Україні буде неординарна погода. У Запоріжжя прийде невелике похолодання сьогодні, 14 травня.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Найхолоднішою частиною виявиться південна частина, там максимальна температура повітря ледь досягне вдень +10 +14 градусів.

Найтепліше буде на заході України, +15 +22 градуси.

На сході також досить тепло, +13 +17 градусів.

У центральних областях очікується +12 +15 градусів.

На півночі України протягом дня передбачається +11 +14 градусів.

У більшості областей України 14 травня опадів не передбачається. Проте у холодній південній частині пройдуть дощі через наявність невеликого циклону.
На Херсонщині та в Приазов’ї навіть можливі помірні зливи.

Потепліє в Україні в другій половині тижня.

Нагадаємо, деякі дослідження підтверджують зв’язок між магнітними бурями та самопочуттям, в той час, як інші намагаються розуміти ці зв’язки краще. В будь-якому випадку, індивідуальна реакція на магнітні бурі може відрізнятися, тому важливо приділяти увагу власному самопочуттю.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.