Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » День Матері у Запоріжжі: нова виставка фотоклубу

День Матері у Запоріжжі: нова виставка фотоклубу

День Матері у Запоріжжі: нова виставка фотоклубу

Фото: фотоклуб “Запоріжжя”

Сьогодні, 12 травня, в Україні відзначають День Матері. З цієї нагоди в Запоріжжі відкрилась тематична виставка фотоклубу.

Про це повідомляє фотоклуб “Запоріжжя”.

У Запоріжжі фотоклуб представив нову виставку приурочену до Дня Матері. Експозиція показує близько півсотні робіт 20-ти запорізьких фотографів. Фотовиставка покликана показати красу материнства.

“Тішить, що до Дня матері показали материнство, красу жінки у всіх проявах – від народження дитини до побутових сцен. Показані всілякі нюанси жанру. Багато цікавих робіт”, – розповів для zprz.city голова Запорізької обласної організації Національної Спілки фотохудожників України Олег Бурбовський.

Олег Бурбовський показав своє відоме фото “Статуетка”, у золотих кольорах, на якому зображена жінка, що очікує дитину.

У Запорізькому фотоклубі відкрилась виставка до Дня Матері
Фотографія “Статуетка” автора Олега Бурбовського

Подивитися світлини запрошують всіх запоріжців. Вхід на виставку безоплатний.

Адреса: пр. Соборний, 159, зупинка “Вулиця Миру”.

Час: працює з 10.00 до 17.00, вихідні – субота, неділя, понеділок.


Як ми писали раніше, у Запоріжжі відкрили нову фотовиставку, приурочену до 60-річчя міського фотоклубу. Світлини транслюють історію міста та отримали багато міжнародних нагород.

У Запоріжжі 10 травня пізно ввечері можна було побачити червоне сяйво на небі. Це було північне сяйво, яке бачили також в США, Канаді, Англії, Румунії, Молдові та багатьох інших країнах Європи.

У Запоріжжі на проспекті Соборному, 151 відкрилась нова виставка. Там представлені політичні плакати художника Марселя Онисько. Роботи можна буде подивитися протягом місяця на проспекті Соборному, 151 та проспекті Маяковского.