Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Поліція повідомила причини ускладнення дорожнього руху в Запоріжжі (ФОТО)

Поліція повідомила причини ускладнення дорожнього руху в Запоріжжі (ФОТО)

Поліція повідомила причини ускладнення дорожнього руху в Запоріжжі (ФОТО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 9 травня, сталося ДТП на вулиці Братській. Водіїв попереджають про ускладнення руху на цій ділянці.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

По вул. Братській поблизу будинку номер 80 сталося ДТП. На фото, яке опублікували патрульні, можна побачити збитий вуличний ліхтар. Водіїв попередили про ускладнення дорожнього руху на цій ділянці.

“Шановні водії! Враховуйте вищевказану інформацію, плануючи свій маршрут та неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху”, – йдеться в повідомленні.

У Запоріжжі через ДТП ускладнився дорожній рух
ДТП по вул. Братській. Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Раніше ми писали, що 28 квітня в Запоріжжі сталося смертельне ДТП. Під колесами авто загинуло двоє людей, які переходили дорогу у невідведеному місці.

Слідство встановило, що на Прибережній автомагістралі пішоходи переходили дорогу у невідведеному місці. В цю мить дорогою рухався автомобіль, за кермом якого перебував 23-річний чоловік. Запоріжець збив чоловіка та жінку, які загинули на місці.

23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто. Рятувальники за допомогою лебідки та спецавтомобіля поставили автівку на колеса. Надзвичайники відключили акумуляторну батарею та перекотили машину на узбіччя.

Нагадаємо, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння 52-річна жителька Запорізького району побила родичку, яка мала порушення рухових функцій. Від отриманих травм пенсіонерка померла.

Раніше стало відомо, що на Запоріжжі між чоловіками сталася сварка, після чого один з них відкрив вогонь з автомату Калашникова. Фігуранту повідомили про підозру, за цей злочин йому загрожує 7 років тюрми.