Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запорізькій області жінка до смерті забила свекруху

У Запорізькій області жінка до смерті забила свекруху

У Запорізькій області жінка до смерті забила свекруху

Наручники

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння 52-річна жителька Запорізького району побила родичку, яка мала порушення рухових функцій. Від отриманих травм пенсіонерка померла.

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Запорізькій області.

За скоєний злочин підозрюваній загрожує до 10 років позбавлення волі.

До поліції зателефонував мешканець селища Сонячне Запорізького району та повідомив про те, що побили його літню сусідку і вона померла.

Правоохоронці з’ясували, що 84-річна потерпіла мешкала із сином та його дружиною. За станом здоров’я вона не могла самостійно пересуватися. Між нею та невісткою, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння стався побутовий конфлікт.

Під час сварки жінка спричинила бабусі чисельні удари по голові та тулубу. Попередньо жінка померла у власному ліжку внаслідок отриманих травм.

Зловмисницю затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Наразі під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури працівники поліції повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Запоріжжі чоловік займався незаконним зрубом дерев. Один з ясенів впав на громадянина, що призвело до смерті.

Раніше ми писали, що в Дніпровському районі Запоріжжя затримали чоловіка, який скинув у водойму будівельне сміття. На порушника очікує два штрафи.

У Запоріжжі планують проводити дезінсекцію зелених насаджень від кліщів та комарів. На ці роботи з бюджету міста виділили майже 380 тисяч гривень.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з початку року до запорізьких лікарень звернулося 19 людей, які скаржилися на укуси кліщів. Саме зараз, в теплий період року, розпочинається період активності цих комах.