Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Незаконний зруб дерев призвів до смерті чоловіка на Запоріжжі (ФОТО)

Незаконний зруб дерев призвів до смерті чоловіка на Запоріжжі (ФОТО)

Незаконний зруб дерев призвів до смерті чоловіка на Запоріжжі (ФОТО)

Ілюстративне фото

На Запоріжжі чоловік займався незаконним зрубом дерев. Один з ясенів впав на громадянина, що призвело до смерті.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південного округу.

В Запорізькій області чоловік займався незаконним зрубом дерев. Один з рублених ясенів впав на громадянина. Ситуація закінчилась летально.

На Запоріжжі під час рубки дерев загинув чоловік
Фото: Державна екологічна інспекція Південного округу

“Ціна життя склала 28 тис. грн, завданої шкоди. Державна екологічна інспекція Південного округу нагадує громадянам про важливість дотримання вимог чинного природоохоронного законодавства, адже такі дії можуть привести до незворотних наслідків”, – йдеться в повідомленні.


Раніше ми писали, що в Дніпровському районі Запоріжжя затримали чоловіка, який скинув у водойму будівельне сміття. На порушника очікує два штрафи.

У Запоріжжі планують проводити дезінсекцію зелених насаджень від кліщів та комарів. На ці роботи з бюджету міста виділили майже 380 тисяч гривень.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з початку року до запорізьких лікарень звернулося 19 людей, які скаржилися на укуси кліщів. Саме зараз, в теплий період року, розпочинається період активності цих комах.

Як вберегтися від укусів кліщів?

  • Якщо ви зібралися на прогулянку, вибирайте парки, сквери, де скошується трава, що значно впливає на зниження чисельності кліщів.
  • найбільш безпечним буде одяг із довгими рукавами, прилягаючий до тіла, світлого кольору  на якому добре видно кліщів.
  • обов’язково використовуйте репелент — спеціальний аерозоль або мазь.

Також 10 квітня ввечері на річці Кушугум Запорізького району інспектори спіймали порушника. Чоловік ловив рибу сітками з гумового човна. У рибалки вилучили всі засоби для ловлі та рибу, яку він встиг виловити.