Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » На Запоріжжі під час нерестової заборони спіймали рибалку (ФОТО)

На Запоріжжі під час нерестової заборони спіймали рибалку (ФОТО)

На Запоріжжі під час нерестової заборони спіймали рибалку (ФОТО)

Ілюстративне фото

У передмісті Запоріжжя спіймали рибалку, який ловив рибу сітками під час нересту. Чоловік наніс шкоди екології на понад 6 тисяч гривень.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південного округу.

Вчора, 10 квітня, ввечері на річці Кушугум Запорізького району інспектори спіймали порушника. Чоловік ловив рибу сітками з гумового човна. У рибалки вилучили всі засоби для ловлі та рибу, яку він встиг виловити.

На Запоріжжі спіймали рибалку під час нересту
Фото: Держекоінспекція Південного округу

Інспекторами складено протокол за ч.4 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства). Чоловіку загрожує штраф за нанесення шкоди екології Запорізької області на понад 6 тисяч гривень.


Нагадаємо, що нерестова заборона на вилов водних біоресурсів на водоймах Запорізької області триватиме з 1 квітня до 20 травня, на Дніпровському водосховищі – з 5 квітня до 10 червня, а на річці Дніпро від греблі Дніпровської ГЕС – з 10 квітня до 15 червня.