Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Під час обстрілу у Запорізькій області поранено жінку, зруйновано будинки

Під час обстрілу у Запорізькій області поранено жінку, зруйновано будинки

Під час обстрілу у Запорізькій області поранено жінку, зруйновано будинки

Фото ЗОВА

Жінку поранено під час авіаційного удару армії РФ по Запорізькому району. 65-жінка отримала поранення під час російського обстрілу села Магдалинівка.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації

Окупанти вкотре вдарили по житлових будинках вночі. Пошкодили оселі, поранили людину. Жінку доставили до Запорізької обласної клінічної лікарні.

Впродовж доби окупанти 360 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених пунктів.

Окупанти завдали 8 авіаційних ударів по Веселянці, Оріхову, Роботиному. 125 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку. 4 обстріли РСЗВ накрили Левадне та Роботине.

223 артобстріли завдано по території Гуляйполя, Новоандріївки, Малої Токмачки, Роботиного, Левадного, Верхньої Терси, Копанів та Малинівки.

Надійшло 50 повідомлень про руйнування житла.

Нагадаємо, від ракетної атаки по Запоріжжю 8 травня постраждали цивільні об’єкти в чотирьох районах міста. Серед них — будинки, заклади освіти, охорони здоров’я, гараж та автомобілі.

Зранку 8 травня російські війська вдарили в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури Запоріжжя. Зокрема, постраждав гаражний кооператив, один з парків міста та міський електротранспорт.

Також пошкоджена одна з пожежних частин міста. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено службові приміщення і фасад будівлі.

Російські війська вдарили по Запоріжжю. Вони влучили по енергетичному обʼєкту. Попередньо, без постраждалих.

Враховуючи значні пошкодження, завдані енергосистемі, Міненерго просить споживачів зменшити використання енергоємних приладів у пікові години (особливо ввечері з 19:00 до 22:00).

З тимчасово окупованої території Запорізької області росіяни запускали цієї ночі дві керовані авіаційні ракети Х-59 та Х-69. Їх вдалося знищити.

У Запоріжжі від ракетного удару постраждала будівля сервісного центру МВС. Він тимчасово не працюватиме.

У Запоріжжі на ділянці бульвару Вінтера від вулиці Гребельної до вулиці Кияшка перекрили рух транспорту.