Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Магнітна буря накриє Землю: про що попереджають запоріжців

Магнітна буря накриє Землю: про що попереджають запоріжців

Магнітна буря накриє Землю: про що попереджають запоріжців

Ілюстративне фото

Потужна магнітна буря накриє Землю вже сьогодні, на Великдень. Вона “штормитиме” не один день. Запоріжці можуть відчувати втому та головний біль.

Про це попереджає Meteoagent.

Експерти прогнозують початок бурі вже з 5 травня. Але найвищий пік очікується у понеділок.

6 травня “штормитиме” буря шостого рівня. Втім, вже наступного дня усе має закінчитися. 7 травня “магнітка” знизиться до третього рівня.

Магнітні бурі – це тимчасові коливання магнітного поля Землі, спричинені викидами сонячної енергії.

Люди, які залежні від погоди, можуть відчувати головний біль, втому, дратівливість, проблеми зі сном, біль у м’язах і суглобах, погіршення настрою, загострення хронічних захворювань.

Нагадаємо, деякі дослідження підтверджують зв’язок між магнітними бурями та самопочуттям, в той час, як інші намагаються розуміти ці зв’язки краще. В будь-якому випадку, індивідуальна реакція на магнітні бурі може відрізнятися, тому важливо приділяти увагу власному самопочуттю.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.