Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запоріжці отримали компенсацію на ремонт пошкодженого житла на майже 26 мільйонів

Запоріжці отримали компенсацію на ремонт пошкодженого житла на майже 26 мільйонів

Запоріжці отримали компенсацію на ремонт пошкодженого житла на майже 26 мільйонів

Фото: Анатолій Куртєв/Telegram

У Запоріжжі власникам пошкодженого внаслідок російських обстрілів житла виділили ще чотири компенсації від держави. Ці нарахування погодила міська комісія з питань нарахування компенсації.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

Комісія погодила отримання компенсації ще 4 запоріжцям.

У Запоріжжі з початку роботи комісії державну компенсацію погодили 421 власнику житла на загальну суму понад 25,7 мільйонів гривень.

392 власникам вже нарахували державну допомогу. Вони отримали майже 21,8 млн грн. Останнім часом таку допомогу отримав 21 запоріжець на загальну суму майже мільйон гривень.

Отримати компенсацію можна за допомогою програми єВідновлення за посиланням.

Нагадаємо, 183 мільйони гривень державної допомоги отримали у квітні внутрішньо переміщені особи, які проживають у Запорізької області. Водночас 33 тисячі запорізьких переселенців втратили право отримувати грошову допомогу.

Для внутрішньо переміщених осіб працюють «гарячі лінії»:  Урядова: 15-45, Запорізька обласна: 0 800 503 508.

Як писав раніше Inform.zp.ua, відбулось чергове засідання міської комісії з питань надання компенсації за знищене ворогом нерухоме майно. Було розглянуто 5 заяв мешканців щодо надання компенсації за зруйноване обстрілами житло, яке не підлягає ремонту.