Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 797-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

797-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

797-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Як пройшов 797-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні, 30 квітня.

Сполучені Штати надали Україні довгоочікувані далекобійні ракети ATACMS. Військовий історик та професор Андрій Харук пояснив, як ці ракети можуть змінити обстановку на полі бою на Запорізькому фронті.

Не тільки радари та допомога країн НАТО допомагає передбачати ракетні удари по Україні. На тимчасово окупованих територіях працює українська розвідка та небайдужі інформатори. Вони допомагають Повітряним силам ЗС України.

Воїн 3-ї окремої штурмової бригади Андрій “Чиж” Чишко загинув у районі села Терни Донецької області. Захисник був родом із Запоріжжя, він захищав Україну з 2014 року.

Андрій "Чиж" Чишко
Андрій “Чиж” Чишко

Телеведучий та комік Олександр Педан відвідав Запоріжжя, щоб провести інтерактивні «НеЛекції 2.0» для учнів міста. Під час заходу школярі дізналися про мінну безпеку, фізичне та психічне здоров’я.

Олександр Педан у Запоріжжі
Олександр Педан у Запоріжжі