Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Телеведучий розповів запорізьким школярам про небезпеку

Телеведучий розповів запорізьким школярам про небезпеку

Телеведучий розповів запорізьким школярам про небезпеку

Олександр Педан у Запоріжжі

Телеведучий та комік Олександр Педан відвідав Запоріжжя, щоб провести інтерактивні «НеЛекції 2.0» для учнів міста. Під час заходу школярі дізналися про мінну безпеку, фізичне та психічне здоров’я.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

До заходу долучилися школярі Запорізької спеціалізованої школи-інтернату «Козацький ліцей», Запорізької гімназії «Основа», Запорізької гімназії № 6 та Запорізького ліцею № 71.

«Мінна безпека сьогодні – питання номер один для дітей з прифронтової Запорізької області. Ми також поговорили про ментальне здоров’я та навчання. Круто, що діти пішли з лекцій, наповнені знаннями. Але я дуже сподіваюся, що їм не доведеться їх застосовувати в житті», – зазначив Олександр Педан.

«НеЛекції 2.0» – це всеукраїнська освітня ініціатива. Її мета – донести до дітей та підлітків важливу інформацію про безпеку, здоров’я та навчання під час війни.

Нагадаємо, 132 дитини із Запорізької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, поїхали на оздоровлення в дитячий табір «Артек».

Табір “Артек” через окупацію півострова Крим, де він розташований, тепер працює в різних регіонах України. Тому 54 дитини проведуть час в «Артеку» Закарпатської, а 78 – Київської області.

У Запоріжжі з метою надання додаткових соціальних гарантій для багатодітних сімей надається матеріальна допомога. На родину можна отримати 5000 тис грн.

У Запоріжжі відбудеться безоплатний розважальний захід для дітей “Великодні дива”. Малечу віком від 4 до 7 років разом з батьками запрошують на інтерактивне заняття.