Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Великодні дива в Запоріжжі: безоплатний розважальний захід для дітей

Великодні дива в Запоріжжі: безоплатний розважальний захід для дітей

Великодні дива в Запоріжжі: безоплатний розважальний захід для дітей

Ілюстративне фото

У Запоріжжі відбудеться безоплатний розважальний захід для дітей “Великодні дива”. Малечу віком від 4 до 7 років разом з батьками запрошують на інтерактивне заняття.

Про це повідомляє Простір Єдності Пологівського району.

Для дітей віком від 4 до 7 років організовують інтерактивне заняття. Цей розважальний захід буде поєднувати настільні та активні ігри з вправами на психологічне розвантаження.

“Великодні дива” – це безоплатна ініціатива спрямована на налагодження комунікації між дітьми. Також для малечі буде проведена Великодня арт-майстерня з виготовлення паперової аплікації та малювання.

Для участі в заході необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Дата: 30 квітня, 10:30.

Місце: вул. Вячеслава Зайцева, 9 ( ПК “Орбіта”).


Нагадаємо, що у Запоріжжі відкрили нову фотовиставку, приурочену до 60-річчя міського фотоклубу. Світлини транслюють історію міста та отримали багато міжнародних нагород.

На виставці представлені роботи Олега Бурбовського, Валерія Кошеленка, Євгенія Кома, Тетяни Аверіної, Сергія та Ігоря Лаврових, Каті Клочко, Дмитра Смольєнка та інших фотомитців. Ці світлини з історією Запоріжжя здобували нагороди на українських та міжнародних конкурсах.

Також у Запоріжжі пройшов культурно-мистецький фестиваль “Бути в Україні”. Участь в ньому взяли музичні гурти KAZKA, ADAM, warнякання та багато цікавих постатей.

В травні цього року відбудеться прем’єра фільму “Будинок “Слово”. Нескінченний роман” режисера Тараса Томенка. Одну з ролей зіграв запорізький актор Андрій Ісаєнко.

У новому фільмі Андрій Ісаєнко зіграє роль Майка Йогансена, поета, прозаїка, перекладача, критика, лінгвіста та сценариста. У 1937 році Йогансен був заарештований співробітниками НКВС у його харківській квартирі в Будинку “Слово”. Чоловіка засудили до розстрілу з конфіскацією майна.