Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дітей із Запорізької області відправили на оздоровлення в табір “Артек”

Дітей із Запорізької області відправили на оздоровлення в табір “Артек”

Дітей із Запорізької області відправили на оздоровлення в табір “Артек”

Фото: ЗОВА

132 дитини із Запорізької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, поїхали на оздоровлення в дитячий табір «Артек».

Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації.

Табір “Артек” через окупацію півострова Крим, де він розташований, тепер працює в різних регіонах України. Тому 54 дитини проведуть час в «Артеку» Закарпатської, а 78 – Київської області.

Путівки на відпочинок отримали:

  • діти-сироти;
  • діти, позбавлені батьківського піклування;
  • рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;
  • діти з малозабезпечених сімей;
  • діти учасників бойових дій;
  • діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти);
  • діти загиблих (померлих) захисників та захисниць;
  • діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи.

Нагадаємо, оздоровчий комплекс “Артек” видав 853 путівки на відпочинок дітей. Запорізька область стала лідером та надала можливість для оздоровлення 130 дітям.

Читайте також:

У Запоріжжі з метою надання додаткових соціальних гарантій для багатодітних сімей надається матеріальна допомога. На родину можна отримати 5000 тис грн.

У Запоріжжі відбудеться безоплатний розважальний захід для дітей “Великодні дива”. Малечу віком від 4 до 7 років разом з батьками запрошують на інтерактивне заняття.