Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » Запорізька область стала лідером: 130 дітей поїхали на відпочинок в “Артек”

Запорізька область стала лідером: 130 дітей поїхали на відпочинок в “Артек”

Запорізька область стала лідером: 130 дітей поїхали на відпочинок в “Артек”

Ілюстративне фото

Оздоровчий комплекс “Артек” видав 853 путівки на відпочинок дітей. Запорізька область стала лідером та надала можливість для оздоровлення 130 дітям.

Про це повідомило Мінреінтеграції.

Вперше цього року до оздоровчого комплексу “Артек” заїхала група людей. Загалом керівництво табору видало 853 путівки. Найбільше дітей приїхало із Запорізької області.

“Найбільш організованою у плані підготовки до виїзду та організації відпочинку стала Запорізька ОВА. Від області поїхало 130 дітей”, – йдеться в повідомленні.

Табір відпочинку “Артек” приймає дітей з прифронтових територій та ВПО.


Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі навчання в школах не буде зупинятися під час повітряних тривог. За безпеку дітей на дистанційному навчанні будуть відповідати батьки.

На підконтрольні Україні території вдалося повернути ще одну дитину, яка 2 роки пробула в окупації у запорізькому селі. 5-річного Максима вдалося повернути зусиллями громадської спілки “Українська мережа за права дитини” та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

З окупованих територій Херсонської та Запорізької областей виїхали семеро дітей з їхніми родинами. Зазначається, що зараз із ними спілкуються і допомагають державні структури та благодійні організації.

Напередодні повномасштабного вторгнення Ілля поїхав до своєї бабусі в Запорізьку область. Після окупації 16-річний хлопець не міг повернутися додому, та лише через 2 роки побачив свою матір.