Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Діти в Запоріжжі будуть навчатися під час повітряних тривог: що відомо

Діти в Запоріжжі будуть навчатися під час повітряних тривог: що відомо

Діти в Запоріжжі будуть навчатися під час повітряних тривог: що відомо

Ілюстративне фото

У Запоріжжі навчання в школах не буде зупинятися під час повітряних тривог. За безпеку дітей на дистанційному навчанні будуть відповідати батьки.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

В ЗОВА прийняли рішення про продовження уроків під час повітряних тривог. Відповідальність за безпеку дітей, а за вчителів – керівники закладів освіти.

“Це питання про відповідальність абсолютно всіх суб’єктів освітнього процесу. Батьків, керівників освітніх закладів, влади та структур, які погодили відкриття навчальних закладів”, – каже Іван Федоров.


Нагадаємо, що батьківська громада ініціативи “Рятуємо освіту Запоріжжя” скерувала звернення до міської та обласної влади. Батьки запорізьких учнів вимагають вирішити питання з навчанням під час тривог та змішаною формою навчання.