Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Змішане навчання: батьки запорізьких школярів звернулися до влади

Змішане навчання: батьки запорізьких школярів звернулися до влади

Змішане навчання: батьки запорізьких школярів звернулися до влади

Фото: Запорізька міська рада

Батьківська громада ініціативи “Рятуємо освіту Запоріжжя” скерувала звернення до міської та обласної влади. Батьки запорізьких учнів вимагають вирішити питання з навчанням під час тривог та змішаною формою навчання.

Про це стало відомо з допису на сторінці ініціативи “Рятуємо освіту Запоріжжя”.

У вересні 2023 року Запорізька міська рада прийняла рішення про проведення уроків під час повітряних тривог. Проте за словами батьківської громади, більшість шкіл не виконує це рішення.

Батьки скаржаться, що через дистанційне навчання вони не мають змогу вийти на роботу. Адже під час повітряних тривог вчителі переривають уроки, тому батьки змушені самі займатися з дітьми.

На думку представників “Рятуємо освіту Запоріжжя”, змішаний формат навчання зміг би вирішити проблему. Проте не у всіх школах доцільно використовують укриття, якщо воно є. Тому батьки запорізьких школярів вимішені або звертатися до приватних шкіл, або їхати до інших міст України.

Батьківська громада Запоріжжя вимагає налагодити навчання під час повітряних тривог. А також дати батькам можливість обирати для своїх дітей змішану форму навчання у школах міста.


Нагадаємо, що у Запоріжжі учні 24 шкіл переходять на змішаний формат навчання. Таке рішення ухвалили на вимогу батьків школярів та після консультацій з педагогами та правоохоронними органами.