Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запоріжжі від російських обстрілів зайнялися житлові будинки

На Запоріжжі від російських обстрілів зайнялися житлові будинки

На Запоріжжі від російських обстрілів зайнялися житлові будинки

Ілюстративне фото

Минулої доби на Запоріжжі від російських обстрілів загорілися три будинку. Інформація про постраждалих не надходила.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

В Запорізькій області впродовж доби від російських ударів спалахнуло три пожежі. У Малій Токмачці загорівся житловий будинок площею 120 кв.м, в Гуляйполі горів будинок на площі 60 кв.м. Також сталася пожежа в Приморському, там рятувальники загасили надвірну споруду.

Інформація про постраждалих від пожеж не надходила. Проте рятувальники надали медичну допомогу одній людині в Оріхові, яка постраждала від обстрілу.


Раніше Inform.zp.ua писав, що в Запоріжжі 9 квітня знову загорілися плавні на березі Дніпра. Станом на 16:00 рятувальники продовжують працювати на місці пожежі.

Російські окупанти вдарили по житловому будинку в окупованому Токмаку Запорізької області. Російські пропагандисти звинувачують в обстрілі ЗСУ.

Вдень українські військові нанесли удар по зосередженню армії РФ на південних околицях Токмаку. Однак, намагаючись відбити ще один удар, протиповітряна оборона російських окупантів випустила ракету по житловій п‘ятиповерхівці.

Нагадаємо, що сапери знищили російські боєприпаси, що знайшли у Запоріжжі та населених пунктах Запорізького району. Працівники ДСНС знищили 4 протитанкові міни, 1 мінометну міну, 2 гранати, 1 набій, 1 гранатометний постріл.

Також 7 квітня під час земельних робіт в одному з районів міста Запоріжжя містяни знайшли артилерійський снаряд калібром 122 мм часів минулих війн. Сапери транспортували вибухонебезпечний предмет та знищили його.

На Запорізькому напрямку продовжують будівництво фортифікаційних споруд. Вже зведено понад 80 км укріплень: опорні пункти та сталеві криївки.

Російські війська обстріляли з “Градів” місто Гуляйполе. Снарядами вбило трьох людей, ще одного чоловіка поранено. Два чоловіки та жінка загинули під завалами власного будинку, в який влучив російський снаряд. Ще одного чоловіка поранено – його доставили до лікарні.